Frontmen Parnog valjka: U suprugu sam zaljubljen kao i prvog dana

Aki Rahimovski je s Parnim valjkom u subotu održao koncert u Beogradu, a uoči koncerta se kratko osvrnuo na dugogodišnju karijeru benda i na privatni život koji već decenijama uspešno krije od javnosti i medija.

Nakon 40 godina na sceni, Rahimovski je rekao da pred nastup više ne postoji trema, a tajnom uspeha Parnog valjka smatra činjenicu da su uvek svirali iz ljubavi, a ne zbog novca. Ipak, koliko na sceni bio otvoren, toliko je Aki o privatnom životu zatvoren.

Priznao je da njegova supruga Ingrid nikad nije htela da bude javna osoba pa su tako naučili da je nema na fotografijama sa javnih događaja.

– Privatni život treba da ostane privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da ona ne želi da se slika i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’. Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Kad vidim svoje unuke, shvatim šta je najvažnije na svetu. Nisu to novci, to je porodica.

Rekao je za Blic i da Ingrid nikad nije bila ljubomorna na ljubavne pjesme koje je pevao: – A ne, ne. To je sve Husovo maslo, on piše pesme, ja ih samo otpevam. Morate njega da pitate šta misli kad ih piše. Da vam kažem, ja sam zaljubljen u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpela najveći deo života muzičara i ja sam zahvalan na tome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aki RahimovskiParni valjak
Komentari (0)
Dodaj komentar