Gde su danas zvezde serije „Dinastija“? Zloća Aleksis i smerna Kristl (foto, video)

Mnogi se još uvek sećaju vremena kada su iščekivali nastavke kultne sapunice “Dinastije” i pratili intrige bogate porodice Karington. Današnje generacije na jesen će pratiti novu verziju “Dinastije” sa novom glumačkom postavom, na žalost pravih fanova sapunice.

Dinastija se emitovala od 1981. do 1989. i imala je enormnu gledanost kojom je stekla titulu simbola jedne ere, 80-ih godina prošlog veka i tadašnje pop-kulture. Ono što je interesantno ne postoji osoba koja se ne seća zloće Aleksis, koju je tumačila Džoan Kolins, glumica koja je u maju napunila 84 godine.

Uprkos godinama, važi za jednu od najglamuroznijih zvezda i već je 15 godina u srećnom braku sa 33 godine mlađim suprugom, glumcem Persijem Gibsonom.

Velika je protivnica plastičnih operacija, za razliku od njene rivalke Linde Evans koja je u “Dinastiji” glumila obožavanu Kristl Karington. U jeku popularnosti smatrali su je jednom od najlepših žena sveta, ali podvrgla se brojnim operacijama pa danas, u 75. godini života, iako to ne želi da prizna, izgleda pomalo izobličeno.

Pre tri godine uhapšena je zbog vožnje pod uticajem opijata. Danas Evans vodi lanac fitnes centara i napisala je nekoliko knjiga o lepoti i zdravlju. Ima partnera koji je anoniman, a navodno su se tajno venčali.

Danas 55-godišnja Heder Loklir stekla je slavu ulogom Semi Džo, što joj je otvorilo vrata za brojne serije, poput “Melrose Place”. Iza sebe ima dva propala braka, sa rokerima Tomijem Lijem i Ričijem Samborom, i godinama se bori sa zavisnošću.

Pamela Su Martin ostala je u sećanju po ulozi Felon Karington, a danas 64-godišnja glumica pomaže organizacijama koje se bave zaštitom retkih životinjskih vrsta te i dalje glumi.

Džon Forsajt, najpoznatiji po glavnoj ulozi Blejka Karingtona, u aprilu 2010. izgubio je bitku sa rakom u 92. godini.

Stiven Karington, kojeg je u početku glumio Al Korli, a zatim Džek Kolman, među prvima je tumačio ulogu homoseksualca, što je bio svojevrsni presedan u tadašnjem televizijskom svetu. Korli je seriju napustio 1982., navodno nezadovoljan time što su scenaristi u kasnijim epizodama podilazili homofobnoj publici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dinastijafilmserija
Komentari (0)
Dodaj komentar