Georgina plenila seksipilom u Veneciji: Šlic na haljini bio je toliko je dubok da se videlo skoro sve

Počeo je Filmski festival u Veneciji, a svake godine Mostra okuplja najpoznatije ljude iz sveta muzike, filma i mode, a publika će do 11. septembra uživati u sjajnim filmskim ostvarenjima, ali i glamuroznim, papreno skupim modnim izdanjima.

Sinoć je na premijeru filma „Tar“ stigla i Georgina Rodrigez, koja je već tri godine unazad gost festivala, a plenila je pažnju u seksi autfitu, koji je na granici prikladnog za ovako važan događaj.

Naime, Georgina se u Veneciji pojavila u jednostavnoj, provokativnoj kombinaciji koja definitivno privlači poglede i izdvaja se u gomili, ali ostavlja otvoreno pitanje – da li je prešla nivo ukusnog?

Ronaldova izabranica uskočila je u crnu, satensku haljinu golih leđa sa ogromnim šlicom, praktično do samog međunožja, sa kojim je jedva izašla na kraj.

Atraktivna Argentinka je uglavnom morala da ga „obuzdava“ i pridržava, a u trenucima kada to nije radila – šlic se pomerao do te tačke da je malo falilo da pokaže više nego što priliči.

Poznata 28-godišnjakinja ovu haljinu upotpunila je zlatnom, širokom čoker ogrlicom koja je prekrila čitav vrat, kao i efektnim minđušama, te narukvicama. Dozu elegancije donela je i njena visoka, svečana punđa, te odličan mejkap, ali je utisak pokvario njen izbor obuće.

Naime, Georgina je izabrale šik, moderne papuče od crnog satena sa potpeticom srednje visine, i dok je ovaj tip obuće odličan izbor za noćni klub ili neku romantičnu večeru, čini nam se da crveni tepih ipak zahteva nešto elegantniju obuću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmski festivalgeorgina rodrigezvenecija
Komentari (0)
Dodaj komentar