Gledaoce zgrozile bizarne scene seksa u novoj seriji: ‘Nešto najužasnije ikada’

Neverovatno eksplicitna i uznemirujuća seksualna scena izazvala je šok kod gledalaca Netfliksa, a mnogi su se žalili da im se scena iz horor dramske serije „Brand New Cherry Flavor“ urezala u pamćenje.

Bizarna serija izvorno je objavljena na striming servisu u avgustu 2021., ali posebno ‘zbrkana’ scena iz četvrte epizode nedavno je postala viralna nakon što su korisnici TikToka počeli da snimaju svoje reakcije na krvavi isečak.

Tokom protekle nedelje desetine videa objavili su u aplikaciji užasnuti korisnici koji su ostali zgroženi prizorom, što je takođe izazvalo niz ogorčenih reakcija na Tviteru.

Radnja serije smeštena je u 1990-e i govori o nadobudnoj filmskoj rediteljki Lisi Novi. Lisa se seli u Los Anđeles kako bi se probila u industriji zabave, tamo se suočava s odbijanjem i upoznaje producenta i redatelja Lua Burka. On je potom izbacuje iz filma jer je odbila da spava s njim.

Kako bi mu se osvetila, Lisa nagovara vešticu po imenu Boro da na njega baci kletvu. Ta će kletva kasnije i na Lisu ostaviti posledice, poput povraćanja novorođenih mačića. Ali, stvari postaju još čudnije u 35. minutu četvrte epizode kad Lisa pozove svoju simpatiju Roja Hardiveja. Rojse pažnju posvećuje Lisinoj rani i u jednom trenutku gura celu ruku unutra.

Skoro svi ljudi koji su se snimili kako gledaju epizodu ostali su otvorenih usta u šoku zbog njenog sadržaja, koji je opisan kao ‘uznemirujući’, ‘užasan’ i ‘zbrkan’, a mnogi su rekli da su se jako preplašili.

Zbunjujuća scena ostavila je gledaoce šokiranima i izazvala niz vrlo zabavnih reakcija, od kojih su mnogi obavljeni kao odgovor na korisnika TikToka po imenu Cody, koji je pozvao druge ljude u aplikaciji da snime sebe kako gledaju scenu nakon što je priznao da je njemu previše mučna za gledanje, i da se radi o najčudnijoj sceni seksa koju je video u životu. Tada je scena postala viralna.

‘Nikad u životu nisam više poželela da umrem’, ‘Upravo zbog ovoga ne bih trebalo da slušam strance na internetu’, ‘Pa kako da uklonim ovo iz nedavno gledanog i svog mozga?’-  pisali su njegovi pratioci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

scenaserija
Komentari (0)
Dodaj komentar