Gledate ga u hit serijama, a sigurno ne znate da je sin našeg prerano preminulog glumca (foto)

Ivan Zablaćanski glumio je u serijama „Nemanjići-rađanje kraljevine“, „Ubice mog oca“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Samac u braku“, „Ravna gora“, „Jutro će promeniti sve“, u filmu „Stojte galije carske“ i baš poput vog oca Milenka, publiku je osvojio skromnošću i talentom.

„Kada je Milenko poginuo, imao sam 18 godina i već želeo da upišem FDU. Tata i mama (Snežana Zablaćanski) vodili su me često kao klinca u pozorište. Sećam se da sam voleo da sedim pored portirnice, u kolima iz „Briljantina“. Eto, danas igram u toj predstavi… Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u „niskom startu“ pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u „Srećnim ljudima“, na Terazijama u „Herojima“, rekao je u jednom intervjuu.

https://www.instagram.com/p/Be-tn2Unnf6/

Ivan sjajno gradi svoj glumački put, imao je od koga dosta toga da nauči.

Milenko Zablaćanski preminuo je 22. januara 2008. godine, 17 dana nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo kod Čajetine. U trenutku udesa vozio je 30 kilometara na sat, dok se automobil koji je udario u njegov auto kretao brzinom od 130 kilometara na čas.

Vozač koji je usmrtio glumca osuđen je 2009. na godinu dan zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumac
Komentari (0)
Dodaj komentar