Glumac načisto propao: Lice mu se izobličilo do previše botoksa (foto)

Legendarni 67-godišnji glumac Miki Rurk svakog dana sve manje liči na sebe.

Iako već godinama šokira svojim izgledom, koji je rezultat brojnih plastičnih operacija, koje mu uopšte nisu bile potrebne, Miki je tokom nedavnog ručka sa svojim ljubimcem u jednom restoranu dokazao da svaki put izgleda sve lošije.

I nije problem samo u deformisanom licu, već i u vrlo upitnom modnom stilu, koji, takođe, ostavlja pitanja.

Maskirni uzorak, majice s dubokim V-izrezom, krzno, sve je to ukombinovao nekadašnji miljenik žena, a o neopranoj kosi da ne pričamo.

Uprkos tome što zaista ne izgleda dobro, bivši bokser i zvezda filma “Devet i po nedelja” sve vreme nije skidao široki osmeh s lica.

On je tu svakako i zbog 34 godine mlađe ruske manekenke Anastasije Makarenko, u koju se zaljubio 2009. godine.

– Lice mi je bilo u lošem stanju zbog boksa, ali sam otišao kod pogrešnog čoveka da mi ga ponovno sastavi – priznao je Miki i potvrdio da je svestan da mu je fizički izgled zbog loših odluka iz prošlosti uništen, prenosi “Avaz“.

A ovako je Miki izgledao osamdesetih kada su sve žene ludovale za njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

botoksglumacmiki rurk
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bambi, o čemu ti to? JA svog bivšeg supruga i oca cere ne mogu nikako naterati da vidi našu ceru, krije anamnezu, emotivno je zlostavlja, jer i ne zna kako joj otac izgleda. Na operaciji polidaktije u 6om mesecu je bio u bolnici i pobegao da ne da anamnezu. Ni prvi zubic joj nije video, ni prvu reč čuo, ni prvi korak… Na dan operacije mi je poslao sliku svog penisa ( polno uznemiravanje čl. 180 st. 2 kz), a sudija ga u minicu slobodila! 1 paketić Novogodišnji nije kupio ni čokoladi u niti je došao za prvi rodjendan.. I JA GA SADA ND TREBAM LIŠITI U POTPUNOSTI, IAKO CZS KAZE DA JE STEKAO USLOV, JER JE CERU POSLEDNJI PUT VIDEO 20.09.2018? NEGO STA CU

  • Anonimni

    Bravo za Bambijev komentar… Sve je nazalost istina.

  • Anonimni

    Čim ga vidiš sa džukelom, znaš da nije pod libelu…

    • Nina

      Samo takvi debili kao vi upropastise ovaj svet. Ja bi pre svaku „dzukelu“ nahranila i volela nego takva govna kao vas Anonimni.

      • bambi

        Nina, mogla bi malo da kontrolises svoje izjave. Takav recnik je recnik ulicara, neobrazovanih ljudi i slicno. Istinu za volju, psi u Srbiji imaju veca prava nego nasa deca i bebe. Pogledajte, mlade mame cim se dete rodi, uzimaju decu i beze kod svojih roditelja, tuze bivseg i traze mu pare alimentacione. Detetu unistavaju vezu sa ocem i izivljavaju se nad bivsim. Deca ih uopste ne interesuju. Brze bolje smestaju decu u jaslice, vrtice, boravke dok su u skoli, kod babe, dede, prijatelja. Njih zanimaju pare i da ne rade nista. Uhvate dzukelu, setaju ulicom da bi bile u fazonu, od kafica do kafica, od intimnog prijatelja do intimnog prijatelja, od dzipa do dzipa. Otprilike imaju recnik kao ti. Da li je neko u ovoj drzavi rekao, cekajte, pravo deteta je pravo na oca. To je krivicno delo? Ne nije niko rekao jer i sud i socijalne ustanove vode racuna o mladim mamicama a ne o deci. U ovim proevropskim kretenskim integracijama, sudovi se staraju da budu zasticena prava dzukela a ne nase dece. Sram da vas bude sve redom. Mozda je Anonimni preterao malo ali vi zene hocete u svemu da budete ravnopravne sa muskarcima a kada je starateljstvo nad decom hocete u 99% slucajeva da deca budu sa vama i da se izivljavate i nad sopstvenom decom i nad bivsim muzevima koji ce vas tako nesposobne sa sve dzukelama izdrzavati.

      • Anonimni

        👍

    • 860

      Mršš