Glumac se ponovo zaljubio 13 godina nakon smrti supruge, ali u pogrešnu

Glumac Lijam Nison progovorio je o svom privatnom životu i otkrio da se, 13 godina nakon smrti supruge, ponovno zaljubio.

On je tokom 2020. godine proveo nekoliko meseci u Melburnu na snimanju filma akcionog filma „Blacklight“, gde se, premda je grad bio u četvrtoj fazi lokdauna zbog korone, našao u romantičnoj avanturi. Ali, žena koja mu je privukla pažnju je bila zauzeta.

– Bilo mi je super u Melburnu. Voleo sam našu australijsku ekipu, bili su to fantastični radnici. Svaki sektor je bio vrhunski. Bili su svoji, znate na šta mislim? Imali su izvrstan smisao za humor. Stekao sam nekoliko prijatelja… I zaljubio sam se, ali ona je bila zauzeta – rekao je Nison u emisiji „Sunrise“.

Lijamova supruga Nataša Ričardson preminula je 2009. godine u Kvibeku u Kanadi sa 45 godina, nakon što je udarila glavom dok je pohađala početničke časove skijanja. Lijam i Nataša vjenčali su se 1994. godina, a imaju dva sina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumaclijam nison
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Lijam Nison je izuzetno nadaren glumac i persona uopste,takav utisak ostavlja nama ljubiteljima njegovih filmova od vrhunskih do akcionih.