Glumac već 30 godina ne koristi dezodorans, ali zube pere pet puta dnevno

Bračni par Mila Kunis (38) i Ašton Kučer (43) nedavno su pokrenuli raspravu o higijenskim navikama, nakon što su u jednoj emisiji izjavili da svoju decu kupaju samo kad su ‘primetno prljava’.

Glumac Metju Mekonahi (51) ne protivi se tuširanju kao Kunis i Kučer, ali su ponovo otkrivene tvrdnje da uopšte ne koristi dezodorans. O tome je za časopis Plejboj govorio još 2008. godine.

– Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi da moj prirodni miris miriše sjajno, na muškarca, drugo, na mene – izjavio je.

Dodao je da ne želi ‘da miriše na nekoga ili nešto drugo’.

– Sećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htela da proverim. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko – izjavila je nedavno glumica Ivet Nikol Braun (50).

Mekonahi ponosno izbegava dezodorans ikakve vrste, ali insistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta tokom jednog dana.

Među drugim holivudskim zvezdama koje ne koriste dezodorans našla se i glumica Kameron Diaz (48).

– Antiperspiranti su loši za telo. Ljudi smrde jer koriste antiperspirant, koji zadržava sav smrad – rekla je Diaz jednom prilikom.

Dezodorans izbegavaju i Džulija Roberts (53), Bredli Kuper (46) i Kortni Kardašijan (42). Kuper tvrdi da se telo ‘samostalno čisti’, Roberts to radi iz ekoloških razloga, a Kortni je prestala da koristi dezodoranse nakon što je čula da to može biti štetno tokom dojenja.

Prošlog nedelje svoje je fanove šokirao i glumac Džejk Džilenhol (40), koji je za Veniti Fer izjavio da se kupa sve manje i manje.

– Mislim da postoji celi svet ne-kupanja i mislim da to pomaže koži, jer se sami prirodno čistimo.

Ipak, nisu sve holivudske zvezde tako lako prihvatile ovaj novi trend i mnogi, uključujući reperku Cardi B (28) i glumca Dvejna Džonsona (49), izrazili su zbunjenost takvim ponašanjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumcihigijenahokivudnaviketusiranje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Da li pererte dupe posle ogromne nuzde?