Glumica i prijateljica Megan Markl šokirala ponašanjem na Vimbldonu

O uspehu Novaka Đokovića ne nedavno završenom Vimbldonu i dalje se govori, ali pažnju medija takođe privlače i sočni tračevi iz VIP lože u kojoj su sedele mnoge slavne ličnosti.

Tako je nedavno procurio snimak na kom se vidi kako je glumica Prijanka Čopra u potpunosti ignorisala vojvotkinju od Kembridža, iako su bile bukvalno metar jedna od druge.

Proslavljena holivudska glumica nameštala je svoju maramu u trenutku dok se Kejt Midlton smeštala u VIP ložu tokom ženskog finala u subotu, izbegavši tako direktan kontakt očima.

Ovakvo ponašanje, koji su stručnjaci za kraljevsku porodicu okarakterisali kao „nepristojno“, navodno je posledica činjenica da je Megan Markl, čija je Prijanka bliska prijateljica, iznela niz optužbi na račun Kejt tokom intervjua sa Oprom.

Podsetimo, Megan je tvrdila da ju je Kejt rasplakala i „povredila njena osećanja“, a takođe je navela i da su među članovima kraljevske porodice vođeni razgovori o tome kakvu će boju kože imati maleni Arči, iako nije precizirala o kome je reč.

Prijanka je takođe eskivirala da učestvuje u aplauzu publike nakon što su vojvotkinja i vojvoda od Kembridža ušli u ložu, a na društvenim mrežama tvrde da je to učinila „namerno“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt Midltonmegan marklprijanka čopraPrinc Vilijam
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • umorni kosač

    prijanka kako ćemo? prijatelju lako ćemo 😂😂

  • Anonimni

    ma strasno..ne mogu da verujem :8