Glumica se skinula u minijaturni bikini i pokazala izvajano telo u 55. godini

Poznata manekenka i glumica Elizabet Harli odlučila je da početak maja provede u toplijim krajevima. Svojih dva miliona pratilaca na Instagramu je, po običaju, počastila vrelom fotografijom sa plaže na kojoj nosi bikini.

Pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu u leopard printu i pohvalila se fantastičnom figurom.

Harli je zadivila pratioce ravnim stomakom, čvrstim rukama i vitkim, dugim nogama te je jasno dala do znanja da i u 55. godini vrlo predano radi na očuvanju forme, zbog koje decenijama važi za jednu od najprivlačnijih glumica.

„To telo“, „Kako dobri geni“, „Fantastična si“, „Želim da ostarim poput Liz“, samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bikiniElizabet Harli
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Meni je ovo odvratno. Ja ne znam kome ovakvo telo moze da se svidi. Mogla bi malo doticna gospodja da pojaca ishranu. Prava devojka zena je osoba koja je jaka, krsna, koja moze muzica u zubima da nosi, koja moze na svoja pleca da prihvati i porodicu i kucu i obaveze i decu i muza. Ovo sto se danas vrti, to su zene spoznoruse, paraziti. sa iskrivljanim kicmama, nultom krvnom slikom, jalove, nesposobne za bilo sta. Mozak im je atrofirao jer se ne koristi a misici su totalno atrofirali, same kosti i koza.