Glumica u novoj sezoni „Krune“ je ‘preslikana’ princeza Dajana (foto)

Snimanje pete sezone popularne serije Kruna je u punom jeku, a fotografije koje su se pojavile u javnosti prijatno su iznenadile obožavaoce jer se na njima vidi glumica Elizabet Debicki koja neodoljivo podseća na pokojnu Princezu Dajanu.

Svakako da glumci koji tumače neke stvarne ličnosti i treba da podsećaju na njih, ali to je lakše reći nego uraditi (primer je upravo Dominik Vest, kog su na internetu konstantno napadali zbog uloge Princa Čarlsa). Ali ako je suditi po ovim prvim fotografijama, izbor 31-godišnje australijske glumice za ulogu voljene princeze je i više nego sjajan.

Kadar pokazuje Elizabet i Vesta koji poziraju na jahti, ona u cvetnoj haljini i naočarima za sunce, dok je u prvom planu prepoznatljiva kratka kosa koju je Dajana početkom 90-ih nosila. Čarls je u braon odelu, takođe sa naočarima za sunce.

Fotografije ove scene pokazuju najverovatnije 1991. godinu i plovidbu Dajane i Čarlsa sa sinovima Vilijamom i Harijem po Italiji na jahti Aleksandra, nekoliko meseci pre nego što će objaviti da se rastaju.

Netfliks je scenu snimao na Palma de Majorci, na luksuznoj 99 metara dugoj jahti Kristina O, koja je ranije bila u vlasništvu Aristotelta i Džeki Kendei.

I scene snimanja Dajaninog putovanja u Egipat 1992 godine u kojima se Debicki pojavljuje u bež kompletu potvrdile su da će ona biti možda najbolja princeza od Velsa koju smo imali prilike da vidimo na malim ekranima ili filmskom platnu.

Nekfliks još uvek nije objavio datum premijere nove sezone popularne serije koja je do sada osvojila čak 21 nagradu Emi, ali publika s nestrpljenjem iščekuje nove epizode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicaprinceza Dajanaserija
Komentari (0)
Dodaj komentar