Glumica u sedmoj deceniji pozirala u minijaturnom bikiniju (foto)

Šeron Stoun zakoračila je u sedmu deceniju života, a i dalje pleni pažnju svojim izgledom. Glumica je u martu proslavila 62. rođendan, a na poslednjim fotografijama na Instagramu pozirala je u malenom bikiniju i oduševila fanove.

Glumica je objavila fotografiju kojoj se odmara pored bazena u kupaćem kostimu, ali mnogi je nisu prepoznali jer je  na glavi imala metalnu kacigu. Međutim, kako je šaljivo napisala, tako drži um na mestu.

Na drugoj fotografiji zvezda Niskih strasti pozirala je na fotelji pored svog ljubimca Bandita, a zahvalila se svima koji nesebično pomažu u ovim teškim trenucima i poželela svima dobro zdravlje.

„Hvala što pokazuješ pravu sebe. Još uvijek si prelijepa“, „Podsjećaš me da starenje može biti odlično“, „Savršena“, samo su neki od komentara ispod objave.

„Hvala što pokazuješ pravu sebe. Još uvek si prelepa“, „Podsećaš me da starenje može biti odlično“, „Savršena“, samo su neki od komentara ispod objave.

Šeron je 2001. godine, kada je imala samo 43 godine, doživela moždani udar, njena karijera je pretrpela veliku udarac, a potom je usledio i finansijski krah i raspad braka. Zbog svega toga borila se i s prihvatanjem sopstvenog tela i starenja.

„Niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je potrebno za oporavak – meni je bilo potrebno oko sedam godina“, ispričala je kasnije Šeron za Varajeti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bikinišeron stoun
Komentari (0)
Dodaj komentar