Glumici droga potpuno uništila lice: Šmrkala sam i za vreme porođaja (foto)

Danijela Vestbruk nekad je bila poznata po svojoj lepoti, ali danas ova britanska glumica i televizijska ličnost izgleda stvarno izobličeno. Do toga su je doveli zavisnost od droge i brojne operacije.

Drogu je prvi put probala sa samo 14 godina, a nakon što je u 16. dobila ulogu u popularnoj seriji „EastEnders“, bila je redovni gost londonskih klubova u kojima je šmrkala kokain. Zbog toga je ostala bez nosnog septuma, koji je zbog kokaina potpuno istrunuo.

https://www.instagram.com/p/BrKLSUjgZJz/

To je dovelo do toga da većinu scena u sapunici snima iz gornjeg ugla, kako da joj se ne bi videle nozdrve, ali nakon što su je na jednom događaju fotografisali iz malo drugačijeg ugla – istina je izašla na videlo, piše “Miror“.

Posle toga je otišla na šestomesečno odvikavanje od droge i podvrgnula se operaciji rekonstrukcije nosa. Nažalost, nije dugo ostala ‘čista’.

– Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u kupatilu, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, niko nije mogao da mi pomogne – ispričala je Danijela u jednom ranijem intervjuu.

Za britanske medije je 2017. priznala da su joj godine drogiranja ostavile stravične posledice.

– Trunu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije – rekla je.

Ove se godine na dodeli televizijskih nagrada ipak pojavila s novim licem. Ljekari su joj od kosti rebra napravili nove jagodične kosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

danijela vestbruknarkotik
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    I onda im je kriv Šarić ??