Gvini, Nikol i Meril u istom filmu!

Moćan glumački trio – Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Meril Strip (Meryl Streep) – mogao bi da zaigra u filmu „The Hours“, zasnovanom na istoimenom romanu Majkla Kaningama (Michael Cunningham), nagrađenog Pulicerovom nagradom za to delo.

Tri velike glumice ne bi, međutim, imale ni jednu zajedničku scenu, s obzirom da priča sledi tri osnovne niti, odnosno prati živote tri žene iz tri različita perioda XX veka, koje povezuje „Gospođa Dalovej“, roman Virdžinije Vulf.

Prva žena je Vulfova sama (nju bi tumačila Meril Strip), a priča nas vodi u 1923. godinu kada je slavna spisateljica, oporavljajući se od depresije, pisala „Gospođu Dalovej“.

Druga žena je tipično-nesrećno-udata-domaćica iz Los Anđelesa koja, krajem četrdesetih, čita roman Virdžinije Vulf čekajući svoje prvo dete.

Treća je moderna žena iz Njujorka, koju priča zatiče u trenutku kad planira oproštajnu zabavu za svog bivšeg ljubavnika zaraženog virusom AIDS-a, koji ju je zvao „gospođa Dalovej“.

Prema rečima producenta filma Skota Rudina (Scott Rudin), koji je već obavio nezvanične razgovore sa glumicama, Stripova i Kidmanova su najverovatnije u kombinaciji, dok se Gvini još uvek premišlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar