Hiperaktivni Bouvi

Sem što ovih dana uživa u uspehu svog najnovijeg izdanja “Bowie at the Beeb”, Dejvid Bouvi (David Bowie) upravo završava svoj sledeći album nazvan “Toy”.

Album se sastoji od 12 pesama, od kojih su neke nastale još šezdesetih, ali nikada nisu snimljene ili objavljene, dok su druge potpuno nove; i trebalo bi da se pojavi u martu 2001.

Govoreći, tokom chat-a sa fanovima, o novom albumu, Bouvi se našalio da će organizovati nagradnu igru pogađanja koja je pesma iz koje “ere”. Još jednom potvrđujući kako mu ni posle gotovo 40 godina karijere ne nedostaje nadahnuća i kreativnosti, Bouvi je najavio kako posle par nedelja odmora ponovo ulazi u studio sa svojim starim saradnikom Tonijem Viskontijem (Tony Visconti) i započinje snimanje još jednog albuma.

Ipak, iako ćemo dogodine dobiti barem dva nova albuma, čini se kako Dejvida tako skoro nećemo videti uživo. Barem ne na pravoj velikoj turneji, jer je, istom prilikom (tokom chat-a), Bouvi najavio da će do daljnjeg svirati samo male, retke i ekskluzivne koncerte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar