Holivudska seks-bomba jednim potezom ŠOKIRALA sve muške fanove (foto)

Jedna od najlepših i najzaposlenijih mlađih glumica Holivuda, Australijanka Margo Robi objavila je da je u drugom stanju.

Zvezda filmova „Vuk s Vol Strita“ i „Suicide squad“, koja nije od onih što dopuštaju svima da rovare po njenom privatnom životu, već dugo godina je u skladnom braku s britanskim rediteljem Tomom Akerlijem.

Koliko drži do diskrecije najbolje govori to što Margo nikom osim prijateljima i porodici nije javila da se udaje, što se dogodilo pre 3 godine u jednoj crkvi „daleko od civilizacije“.

Iako je privatno dosta povučena i ne pravi skandale, na VELIKOM EKRANU je, kako pišu muški fanovi, „živa vatra“ i „neviđena seks-bomba“.

Zbog njenog sedenja pred Leonardom di Kapriom u „Vuku s Vol Strita“ večno je ušla u srca svih onih muškaraca koje opčinjavaju holivudske dive.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Margo Robi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Kaze nikom nije javila da se udaje ali je zato planeti Zemlji javila da je trudna. Ovo ti je, sa danasnjim sponzorusama, da ti se zivot smuci. Ja ne znam zasto se sponzoruse, starlete, prostitutke, alkoholicarke, narkomanke, blogerke, ajfonke, streberke uopste predstavljaju javnosti. S time treba prestati momentalno.