Holivudski brakovi: Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) i njen jednako popularni muž – glumac Metju Broderik (Matthew Broderick) – nedavno su dobili dete. Malom dečaku dali su ime Džejms Vilk Broderik (James Wilke Broderick), u čast glumca Džejmsa Broderika, Metjuovog oca. Stariji Broderik, poznat po ulozi u televizijskoj seriji „Family“, preminuo je početkom osamdesetih.

Mali Džejms je prvo dete poznatog glumačkog para. Sara Džesika Parker dugo je gradila karijeru i pokušavala da dostigne holivudske visine. Počela je da glumi sa osam godina u dečjim predstavama. Prvu značajniju ulogu Parkerova je imala u čuvenom filmu iz osamdesetih – „Footloose“. Uskoro sledi i uloga u dečjem filmu „Navigatorov let“ („Flight of the Navigator“), koji je bio veoma popularan i u našim bioskopima.

Prvu pravu šansu Sara je dobila u filmu „L.A. Story“ iz 1991, pored komičara Stiva Martina (Steve Martin). Sledi puno dobrih uloga, kao što je ona iz filma „Klub prvih žena“ („First Wives Club“) iz 1996. godine. Ipak, Parkerova postaje svetski priznata tek sa serijom „Seks i grad“ („Sex and the City“). Za svoj portret seks kolumnistkinje Keri Bredšo, Sara je 2000. godine dobila nagradu Zlatni globus.

Metju Broderik je talenat za glumu nasledio od oca. Ohrabren od strane porodice, veoma rano je ušao u glumačke vode. Nešto više o ovom glumcu pročitajte sutra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar