Holms i Alvin u vrhu novogodišnje liste

Na drugom mestu ovonedeljne američke top-liste najgledanijih je film "Šerlok Holms" ("Sherlock Holmes") reditelja Gaja Ričija (Guy Ritchie). U ovoj akcionoj avanturi prepunoj misterije Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.) i Džad Lo (Jude Law) oživljavaju čuveni detektivski par iz romana Artura Konana Dojla, dok je Rejčel Mekadams (Rachel McAdams) u ulozi Ajrin Adler, jedine žene koja je ikada mogla da parira velikom Holmsu. Ovaj film stiže u domaće bioskope 7. januara. Robert Dauni Džunior je za ulogu Holmsa nominovan za Zlatni globus.
Na trećem mestu liste našao se nastavak uspešne animirane komedije "Alvin i veverice" ("Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel"). Pop senzacije Alvin, Sajmon i Teodor ponovo su na sceni. Dejvov nećak Tobi dobija zadatak da se brine o Alvinu i vevericama, a oni se vraćaju u školu, zbog čega moraju da zapostave karijeru. Ipak, moraće da pobede u borbi bendova i osvoje novčanu nagradu kako bi spasli časove muzike u školi. Neočekivano, susreću se sa ženskim bendom u kome su Britani, Eleonor i Dženet, i romantične iskrice počinju da lete dok se dva benda nadmeću u muzici. Film "Alvin i veverice 2" počinje da se prikazuje u domaćim bioskopima od 14. januara. Glasove animiranim junacijam pozajmili su Džastin Long (Justin Long), Ana Feris (Anna Faris), Kristina Eplgejt (Christina Applegate) i Dru Barimor (Drew Barrymore), dok Dejva igra Džejson Li (Jason Lee).
Četvrto mesto zauzela je romantična komedija "Komplikovano je" ("It’s Complicated") Nensi Mejers (Nancy Meyers), u kojoj glavne uloge tumače Meril Strip (Meryl Streep), Alek Boldvin (Alec Baldwin) i Stiv Martin (Steve Martin). Ovaj film prikazuje se u domaćim bioskopima. Meril Strip je za ulogu u njemu nominovana za Zlatni globus u kategoriji mjuzikla ili komedije.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi u novoj 2010. godini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

alvin i vevericefilmkomplikovano jeserlok holms
Komentari (0)
Dodaj komentar