Hrvati i Bosanci kipte od besa: Balkanska zvezda na koncertu sa tetovažom SRPSKOG grba! (foto)

Verovatno najveći jugoslovenski bend svih vremena, grupa Bijelo Dugme, nastupila je nedavno u Čikagu.

Na bini su blistali Brega, Alen i Tifa a u centru pažnje se po završetku koncerta ipak našla tetovaža Mladena Vojičića sa srpskim grbom na ruci.

https://twitter.com/snuffo_46/status/935607170019872768

Tifini fanovi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine nisu mogli da veruju svojim očima što je pevač Srbiju „ucrtao“ na ruku i na društvenim mrežama su ga manje-više zauvek precrtali.

Za Tifu se zna da je tokom rata u BiH konstantno bio u Sarajevu i nije želeo da se priklanja nijednoj od zaraćenih strana.

Ipak, nedavno je kupio stan u Beogradu što je dokaz da je pevač „dugmića“ ipak izabrao kod koga će.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grbmladen vojičić tifa
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Bela

    A šta drugo treba da nose Bošnjaci? To su Srbi muslimanske veroispovesti. Znači nije ništa pogrešio. Srbin- bošnjak. Ne glumi ludilo i ne traži svoj identitet po turskoj i bliskom istoku. Balkanski muslimani većinom nisu Turci, ne razumeju turski jezik, sem nekih molitvi na arapskom i opštepoznate pozdrave. Ni majke ni babe i prababe nikada im nisu govorili turski. Glupavo insistiranje da Srbin jedino mora biti pravoslavac je i dovelo da netrpeljivosti u istom narodu. Vera je jedno, a nacija je drugo. Ko to ne raščisti ima problem sa identitetom. Isti pevač u jednom trenutku može postati i ateista. Da li to znači da će nestati kao biće, ili mu nacionalna pripadnost ostaje bez obzira na veroispovest?

  • Anonimni

    Pa sta hrvati i bosanci vide lose u zastavi ?Covek je srpskog porijekla.Ne dizu prasinu kada se negdje pojavi kukasti kriz ili neki natpis na turskom jeziku. Gospodo, „svakom svacije“,tj..svak svojim putem!Ne mozemo zajedno, ali mozemo jedni pored drugih.Jedini problem vas je , ne volite nas, a ne mozete bez nas . Morali bi to pod hitno rijesiti zajedno k´o prava braca.

  • pop

    pomoz bog brat mladene..

  • Boško Mandić

    Nikad nije kasno!

  • Boki

    Ko ne spozna svoju prošlost i poreklo , ne treba da očekuje SVETLU budućnost … očito , on je na vreme razdvojio veru i DNK …