I Melisa Eteridž u multimedijalnim vodama

Melisa Eteridž (Melissa Etheridge) planira da u šou programu za “Daily Remix”, muzički program američke kablovske mreže Oxygen, izvede nekoliko numera sa svog predstojećeg albuma. Ovaj šou biće snimljen 20. aprila, a emitovaće se istovremeno sa pojavom njenog novog albuma “Skin”. Prethodno zakazana za kraj juna ili početak jula, pojava novog albuma je pomerena kako bi se podudarila sa pojavom Melisine autobiografije pod nazivom “The Truth Is” u prodavnicama.

Eteridžova je sama uradila produkciju za svoj novi album, bila je i pevač, tekstopisac i, prema izjavi njenog PR-a, “odsvirala je sve instrumente osim bubnjeva”, a odluka o konačnoj listi pesama i prvom singlu tek treba da bude doneta.

Posetioci sajta Oxygen.com će imati priliku da odaberu šest pesama koje će Eteridžova izvesti, kao i da glasaju za izbor scenografije i Melisine toalete (sa sve odgovarajućim kaišem za gitaru, naravno). Isti kaiš će docnije biti i nagrada na takmičenju koje će organizovati isti sajt. Obožavaoci mogu da postavljaju pitanja Eteridžovoj u Ask Melissa sekciji sajta, a odgovore će dobiti pre emitovanja šoua. Na sajtu će biti moguće pogledati i dvominutni klip sa ranijih koncerata.

Melisin prethodni album “Breakdown” iz 1999. prodat je u SAD do danas u 563.000 primeraka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar