Isplivali snimci: Pijani Džoni Dep divljao i razbijao po stanu (video)

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno i uz puno ‘prljavog rublja’, saga se već neko vreme provlači po sudovima. Glumica Amber Herd (34) optužila je bivšeg muža za nasilje, a Džoni Dep (57) nju da samo želi da izvuče novac od njega lažima i podmetanjima.

Kao dokaz svojih navoda, Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografisane povrede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvezde, a na poslednjem ročištu u Londonu prikazan je i video Depovog ludila.

Zvezda filmova ‘Pirati s Kariba’, tužio je britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali ‘nasilnikom koji je pretukao ženu’. Dep se pojavio u svojstvu svedoka na sudu, a on i dalje negira da je ikada bio nasilan prema bivšoj supruzi, ali priznaje da je zbog svoje zavisnosti ‘prouzrokovao mnogo boli u njihovom odnosu’.

– Lud!? Sad ćeš videti šta je je*eno ludilo – dere se pobesneli Depp u video snimku koji su objavili britanski mediji, a zatim počinje da razbija kuhinjske elemente, a onda i flašu vina, dok preti Amber, koja ga snima.

Herd se razvela od Džonija nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016. i odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo kad bi Džoni bio pod uticajem alkohola i droga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Amber Harddzoni dep
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Svi dugogodišnji narkosi su neuračunljivi