Istvudov „Gran Torino“ najgledaniji film

Lider na ovonedeljnoj top-listi je novi film Klinta Istvuda (Clint Eastwood) – "Gran Torino". To je drama u kojoj Istvud tumači lik Valta Kovalskog, veterana iz korejskog rata, u čije se susedstvo doseljavaju azijski emigranti. Situacija postaje vrlo napeta kada Valt uhvati tinejdžera Taoa u pokušaju da mu ukrade auto – "gran torino" iz 1972. godine. Incident će uskoro prerasti u prijateljstvo i on će dosta saznati o dečaku, njegovoj porodici i njihovoj kulturi. Njegova rasistička uverenja vremenom nestaju i on će pokušati da zaštiti Taoa i njegovu sestru Su od lokalne bande.
U filmu igra veliki broj glumaca upravo iz naroda Hmong, a njima se pridružuju i Klintovi sinovi – Skot Istvud u ulozi Treja i Kajl, koji je učestvovao u realizaciji filma. Ovaj film stiže u domaće bioskope 2. aprila.
"Kad neveste zarate" ("Bride Wars"), komedija s Kejt Hadson i En Hatavej u glavnim ulogama, u prvom vikendu prikazivanja pozicionirala se na drugo mesto liste najgledanijih filmova. Ovo je priča o dve najbolje drugarice koje postaju najveće rivalke kada se ispostavi da su njihova venčanja greškom zakazana za isti dan. Romantična komedija "Kad neveste zarate" naći će se u domaćim bioskopima od 22. januara.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (9-11.) januara:

  1. "Gran Torino"
  2. "Kad neveste zarate" ("Bride Wars")
  3. "The Unborn"
  4. "Marli i ja" ("Marley & Me")
  5. "Neobični slučaj Bendžamina Batona" ("The Curious Case of Benjamin Button")
  6. "Priče za laku noć" ("Bedtime Stories")
  7. "Operacija Valkira" ("Valkyrie")
  8. "Uvek reci da" ("Yes Man")
  9. "Not Easily Broken"
  10. "Sedam života" ("Seven Pounds")

Sutra čitajte više o ostalim filmovima s liste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bride warsfilmfilmgran torino
Komentari (0)
Dodaj komentar