Italijanski plejboj u Beogradu primio drugu dozu i pohvalio se srpskim korenima

Đanluka Vaki, poznati italijanski influenser i biznismen vakcinisao se danas na Beogradskom sajmu gde je primio drugu dozu cepiva protiv korona virusa.

Poznati 52-godišnji influenser, koji svaki svoj  korak deli na društvenoj mreži Instagram, i ovog puta je na svom nalogu podelio više fotografija usnimljenih tokom vakcinacije, pa se može videti da je zbog vakcine skinuo košulju i  pokazao telo ukrašeno tetovažama.

„Jako sam srećan što sam ovde. Jedva čekam da pandemija prođe i da organizujem veliki koncert u Beogradu kako bih proslavio sa građanima Beograda“, rekao je Vaki za Nova.rs, a potom i objasnio zašto je baš u Srbiju došao da se vakciniše.

„Primio sam Fajzerovu vakcinu. Mislim da su sve vakcine dobre, a odabrao sam Srbiju jer je blizu“, istakao je italijanski milioner, koji je danas u Beograd sleteo privatnim avionom sa svojom 28 godina mlađom izabranicom.

Otkrio je i da ima srpske korene.

„S dedine strane imam srpske korene, pa osećam bliskost sa Srbima. Volim Beograd i povezan sam s njim. Srećan sam jer sam uvek lepo dočekan“ rekao je Vaki, koji u Srbiji planira da ostane dva dana.

Na fotografijama objavljenim na Instagramu on se zahvalio Beogradu na gostoprimstvu i za podršku tokom vakcinacije. Italijan je na kraju poručio da voli naš glavni grad, objavom i tekstom „Volim te Beograde!“

Podsetimo, ovaj italijanski plejboj je prvu dozu vakcine protiv koronavirusa takođe primio u Beogradu 12. maja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

djanluka vakivakcinacija
Komentari (0)
Dodaj komentar