Iznenadiće vas šta je Dženifer Aniston u prošlosti govorila o Anđelini Džoli

Prošlo je više od 15 godina otkako je trougao Aniston-Džoli-Pit opčinio svet, ali ta priča još uvek privlači pažnju. Dženifer Aniston je jednom prilikom ispričala da je srela Anđelinu Džoli dok je njen brak sa Bred Pitom još uvek trajao. Ono što joj je rekla je dosta bolno, u svetlu događaja koji su usledili.

Pit i Aniston činili su se kao savršeni holivudski par kada su se 2000. godine venčali. Tada je Pitova karijera bila u usponu, dok je Aniston još uvek uživala u popularnosti koju su joj doneli “Prijatelji”.

Njihova romansa je odlično počela, ali nije prošlo mnogo vremena do prvih prepreka. Početkom 2005. godine par je najavio da će se razvesti. Objava je šokirala obožavaoce, a mnogi ljudi su krivili Pitovu aferu sa Džoli za propast braka.

Pit i Aniston su u nekoliko navrata pričali o svom razvodu. Jednom prilikom, Dženifer je ispričala šta se dogodilo kada se prvi put upoznala sa Anđelinom, pre razvoda.

U intervjuu za Veniti Fer 2006. godine, glumica je otkrila da nije imala ništa osim lepih reči da kaže Anđelini. Priznala joj je da je njen muž uzbuđen zbog snimanja filma “Gospođa i gospodin Smit”.

“Zaustavila sam se i predstavila joj se. Rekla sam: ‘Bred je tako uzbuđen što radi sa vama. Nadam se da ćete se stvarno lepo provesti’”, rekla je Aniston.

Dok je svet spekulisao o aferi koja je navodno usledila, Dženiferina koleginica Kortni Koks rekla je da ne veruje da su Bred i Anđelina bili ljubavnici na snimanju filma. Otkrila je i da je Pit bio vrlo otvoren u pogledu svojih osećanja prema Džoli i da ništa nije krio od Aniston.

Nedugo nakon razvoda, uplovio je u vezu s fatalnom glumicom. Dženifer je priznala da je bila “šokirana” Pitovim ponašanjem – međutim da misli da je nije varao.

“Svet je bio šokiran, ja sam bila šokirana. Odlučila sam da verujem svom mužu. U ovom trenutku ne bih bio iznenađena ni sa čim, ali sam odlučila da mu verujem”.

Uprkos svemu što se dogodilo, Pit i Aniston su poslednjih godina obnovili prijateljstvo. Pit je prisustvovao njenoj rođendanskoj proslavi prošle godine, a njih dvoje su primećeni kako razmenjuju zagrljaje na dodeli nagrada Screen Actors Guild Awards.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andjelina džolibred pitdzenifer aniston
Komentari (0)
Dodaj komentar