Javnost osudila Bekama: Treba li otac da ljubi ćerku u usta? (foto)

Dejvid Bekam objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj daje poljubac u usta svojoj sedmogodišnjoj ćerkici Harper.

„Božić dolazi, idemo na klizanje“, napisao je bivši fudbaler u opisu fotografije za koju je dobio preko milion i po lajkova. A onda su u komentarima počeli da se javljaju trolovi.

„Nije mi ok da tata ljubi ćerkicu u usta“, „Mogao si da je poljubiš u obraz, u usta je jednostavno čudno“, „Zašto ljubiš ćerku u usta? To se radi sa ženom“, „Ljubiš li i sinove tako?“, „Ok, možda je u ljudima problem, ali svejedno će ovakve fotografije povrediti tvoju ćerku“, napadali su ga dežurni kritičari.

Brojni Bekamovi obožavaoci stali u njegovu odbranu. „U ovome problem vide samo perverznjaci“, „Šta ima loše u tome da otac poljubi ćerku?“, „Ne vidim ništa loše na ovoj fotografiji tate i ćerke“, „Ljudi kojima ovo smeta imaju probleme koje treba da reše, „On je divan čovek koji voli svoju porodicu“, smo su neki od komentara podrške.

Ovo nije prvi put da se Dejvid susreće sa kritikama zbog slične situacije. Fotografiju na kojoj ljubi Harper u usta objavio je i tokom porodičnog safari putovanja i tada su ga napali zbog istog postupka.

„Svu svoju decu ljubim u usta“, rekao je Bekam trolovima. „I ja i Viktorija smo odrasli u porodicama koje vole da i pokazuju nežnost i tako se odnosimo i prema našoj deci“, objasnio je otac četvoro dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvid BekamHarper Bekam
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ja

    Užas da je mene nekad tata poljubio u usta,tačno bi se ubila…Imam lep i prisan odnos sa ocem,ali i sad kad imam 30godina i dalje me ljubi u kosu,baš kad sam bila mala.