Javnost šokirana: Beba u rijalitiju do punoletstva?

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović odlučio je da dokaže da mu zaista nema ravnog kada su u pitanju noviteti koje uvodi u rijaliti šou.

Još 5 dana ostalo je do početka rijalitija „Zadruga“, koji će sa preko 30 učesnika po prvi put u istoriji imati i bebu!

Iako u ovu informaciju prvobitno niko nije verovao, beogradski mediji prenose da je istinita je, a dete koje će biti na imanju ima svega 8 meseci. Dete je prohodalo, ali nije još progovorilo, a svi su se pitali čije je i koji roditelj je dozvolio da mu beba bude u rijalitiju.

Navodno, dete je upravo od porodice Mitrović, pošto su Željko i Milica nedavno usvojili bebu koja je bila u Domu za nezbrinutu decu.

Kada je u pitanju rok koji će dete provesti pred kamerama, uveliko se priča da će beba odrasti pred kamerama. Tačnije, deo rijalitija biće sve do punoletstva.

Inače, dete će imati najbolje uslove u rijalitiju, i biće maksimalno zaštićeno od svega što se bude dešavalo na imanju.

Javnost je šokirana ovom činjenicom, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebaRijalitiŽeljko Mitrović
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Zaklina Filipovic

    Boze koja je on budaletina. Pa sto mu zena ne rodi dete pa neka se izivljava a ne kao fol usvoji dete da mu podari bolji zivot a on ga iskoristi za rialiti i zaradjuje na njemu. Djubre pokvareno

  • Milica

    Usvojio je dete zarad zadovoljenja svojih ličnih, bolesnih ideja, ne zanimajući ga ni malo interes dete, već samo sticanje profita. Ne vidim kako se ovo razlikuje od toga da na primer, dete usvoji vlasnik fabrike i od malena ga izrabljuje da radi za dzabe dok se vasnik besramno bogati… U ovom slučaju se jasno vidi da para vrti gde burgija neće, a socijalnom radniku koji je dozvolio usvajanje treba odmah oduzeti licencu,(u najmanju ruku)

  • Siniša

    Šta drugo i očekivati od dežurnih zaglupljivača u Srbiji.

  • Nataša Gajić

    KO POŽIVI, PRIČAĆE!!!- INAČE, SVAKO SVOME JATU LETI, ALI DA LI I DOLETI