On je ljubav mog života: Oprašta mu prevare, alkohol, kocku…

Bili su jedan od najpoznatijih i najvoljenijih svetskih parova. Dugo su čekali na razvod, a javnost je mislila da će se Dženifer Garner i Ben Aflek, ipak, pomiriti. Dva meseca od neminovnog razlaza glumica je za „People“ rekla da ga i dalje voli i da je on ljubav njenog života.

Iako se poznati glumački par rastao 2015. godine, i mada je bilo raznih spekulacija, oni su razvedeni.

Okidač za razlaz bila je bivša dadilja njihovo troje dece – Kristin Izonijan. Doduše to niko nije zvanično naveo kao razlog, ali je sasvim jasno da je to bila kap koja je prelila čašu puna svađa, pijanih noći i njegovih kockarskih dugova.

Glumački par poznao se na snimanju filma „Perl Harbor“ 2001. godine, ali ljubav se između njih rodila na snimanju filma „Derdevil“.

Dženifer je tada bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a Ben Aflek je bio veren sa Dženifer Lopez. Kada su ostavili partnere započeli su romansu i proveli su 12 godina u braku.

Iako Dženifer sada ima samo reči hvale za bivšeg sa kojim ima ćerke Vajolet i Serafinu i sina Semjuela priznaje da joj brak nije bio bajka.

„Nisam se udala za njega zato što je velika filmska zvezda, udala sam se zato što je on. Da mogu da se vratim u prošlost, ponovo bih isto uradila. Ne možete da imate troje dece i da preživite sve te zajedničke trenutke, a da sada ne osećate isto što i ja. On je ljubav mog života“, iskrena je Dženifer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ben aflekDzenifer Garner
Komentari (0)
Dodaj komentar