Jedna je od najvećih zvezda na Balkanu, a dobila minimalac od države (foto)

Svi poslodavci u Hrvatskoj dobiće ili su već dobili 3.250 kuna (50.470 dinara) za mesec mart za svakog prijavljenog radnika kao pomoć u vreme epidemije virusa korona.

Kako su preneli hrvatski mediji, na listi za dodelu pomoći nalazi se i jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, Severina. Ona je, naime, vlasnica i jedini zaposleni firme Dobrodošao u klub d.o.o i kako obavlja samostalnu profesiju, a prihod joj je u proteklih mesec dana pao za više od 20 posto, Seve je tražila pomoć države za isplatu plate. Kako navode mediji, ona je ispunila osnovni uslov za državnu pomoć.

To je potvrdio i njen PR Dvor Grgin.

– Severinini saradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podneli su zahtev za meru, bez njene prethodne saglasnosti, i za njenu samostalnu delatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv – rekao je Grgin za Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

minimalacpevačicapomoć države
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ta zena je sramota za zenski rod. Stetu koju je napravila svome sinu samo zarad para koje je htela da uzme od bivseg muza je najtezi oblik nasilja majke prema detetu. Da ne pricamo sta je sve radila pre. Mislim da bi joj se trebalo do daljnjeg zabraniti kontakt sa detetom. Neophodno je njeno psihijatrijsko testiranje i dugorocni tretman. Svaka majka koja sprecava kontakt izmedju oca i sina je mentalno poremecena osoba i protiv takvih sudovi moraju po urgentnom postupku podizati krivicne tuzbe.