Jellisaveta Orašanin progovorila o venčanju sa Teodosićem

Nedavno je otkriveno da su srpska glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić odlučili da ovog leta stanu na ludi kamen, što je iznenadilo domaću javnost.

Njih dvoje isprva nisu želeli da govore o svojoj svadbi, ali nakon Teodosićevog priznanja, i Jelisaveta je odlučila da progovori o svom najradosnijem danu u životu.

„Trudićemo se stvarno da taj dan, koji je nama bitan, stvarno ostane samo za nas i prijatelje koji će biti tu“, rekla je, između ostalog, Jelisaveta u videu za najavu emisije „Premijera“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Jelisaveta OrašaninMiloš Teodosić
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Stvarno sam vec „sit“,tih „instant „velikih“ ljubavi,nasih „poznatih“ faca. Te pevacice,igracice,glumice…itd,itd. Upoznaju se u nekom nocnom Klubu. Poznaju se tri meseca,ljubav…onolika.Vencaju se uz pompezno slavlje,a kroz najdalje godinu dana…razvod.Onda ponovo sretnu svoju „ljubav“ pa jovo nanovo.Opet svadba,opet frka po medijima.Pun mi je kufer,tih ikanih “ izvikanih „poznatih“ likova.Kod njih je vencanje i razvod,obicna igrarija. Nema potrebe,stalno iznositi u javnost,koja je pevacica ili glumica,srela coveka „svog zivota“.!