Još jedan „Petak“

Reper, glumac, producent i reditelj (jednom rečju – renesansna ličnost) Ice Cube bi ove jeseni trebalo da započne sa produkcijom svog novog filma, trećeg iz serijala “Friday”, koji će se, shodno reperskoj sklonosti ka igranju rečima, zvati “Friday after Next”.

Prethodna dva dela, koji su se, pogađate, zvali “Friday” i “Next Friday” (iz 1995. i 2000), doživela su veliku popularnost, a Ice Cube, ima nameru da se i u novom nastavku pojave neke od faca koje su predstavljale okosnicu prethodna dva – pored samog Cube-a, tu su i Mike Epps, Don “D.C.” Curry i John Whiterspoon.

Komičar Chris Tucker je, sa druge strane, rešio da se ne pojavljuje u novom Ice-ovom ostvarenju. On kao razlog navodi da mu se ne sviđa uloga zavisnika od marihuane Smokey-ja, koju je, u stvarnom životu neporočan, igrao u jednom od prethodnih “Petkova”. Ovom izjavom, Tucker je ujedno i razvejao sumnje koje su se nad novi “Petak” nadnele usled čaršijskih glasina, prema kojima Cube i producentska kuća New Line Cinema nisu želeli da mu isplate honorar od 20 miliona dolara, koliko je bio tražio.

“Friday after Next” će se u američkim bioskopima pojaviti najverovatnije početkom iduće godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar