Kajli se vraća kući

Kajli Minog (Kylie Minogue) započela je dvonedeljnu turneju po svojoj rodnoj Australiji. Popularna pevačica već duže vreme živi u Londonu, iako joj je Australija zemlja rođenja i mesto gde je započela svoju veoma uspešnu karijeru. Njeno prvo iskustvo u šou-biznisu bilo je pojavljivanje u seriji „Susedi“ („Neighbours“) početkom osamdesetih.

Koncert održan na najvećem koncertnom podijumu u Sidneju otvorio je njenu turneju po Australiji. Australijanci su na najlepši način pokazali koliko vole svoju omalenu zemljakinju. Kajli se pojavila na bini u srebrnom svemirskom odelu praćena ovacijama publike koja je brojala deset hiljada ljudi. U toku programa koji je pripremila za svoju publiku, Kajli se pojavljivala čak u desetak različitih kostima. Finale koncerta nastupilo je kada je Kajli izašla pred publiku umotana samo u australijsku zastavu.

Minogova je rekla publici da se raduje što se najzad vratila kući posle napornog rada u raznim zemljama širom sveta. Australijske televizijske stanice intervjuisale su posle koncerta publiku, interesujući se za impresije. Jedan Kajlin obožavalac je izjavio: „Ona može da peva i bez muzike, a da i dalje zvuči fantastično. Kajli je kao vino, sa godinama je sve bolja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar