Kako danas izgledaju glumci iz sapunica u koje smo bile zaljubljene (foto)

Jedna cela generacija u Srbiji detinjstvo je provela uz latinoameričke i brazilske sapunice i zbog njih smo naglo propričali španski, zapamtili par ključnih izjava do kraja života („yo soy tu madre!“), a devojke su uzdisale za glavnim junacima.

Oni su danas po dve decenije stariji, ali i dalje su pravi zavodnici, koji obožavaju da pokazuju svoje mišiće.

1. Fernando Kolunga

https://www.instagram.com/p/Br-H297As_U/

Fernando danas izgleda isto, a i dalje neguje svoju impozantno bujnu frizuru.

Ovaj meksički glumac poslednju sapunicu snimio je 2015., a karijeru je od 1988. gradio samo u njima – pojavio se u samo četiri filma! U vezi je s Blankom Soto i bavi se glumom.

2. Tiago Lacerda

Brazilski lepotan tamne kože, kose i neverovatnih očiju osvojio nas je u sapunici „Terra Nostra“, s kojom se proslavio širom sveta. I dalje glumi u sapunicama, a snimio je i nekoliko filmova i pozajmio glas u crtaćima „Knjiga života“ i „Knjiga o džungli“.

I dalje je vrlo zgodan kao i pre 15-ak godina, i u srećnom braku sa Vanesom Loes s kojom ima troje dece.

3. Sebastian Ruli

Svaka sapunica je imala jednog crnokosog i jednog plavušana, a dobro nam je poznat ovaj svetlokosi glumac. Sebastijan je argentinski glumac i model koji je pobrao i zavidan broj nagrada. Glumio je u samo dva filma, a i dalje je aktivan u sapunicama – i izgleda pojednako dobro.

U srećnoj je vezi s Angelique Bojer, a iza sebe ima i propali brak.

4. Mišel Barun

Ove plave oči nismo zaboravili. Karijera ovog Argentinca nešto je šarolikija i za razliku od navedenih kolega, Mišel je glumio i u filmovima i američkim serijama – trenutno glumi u seriji „Falco“ gde ima glavnu ulogu.

U braku je s kolumbijskom glumicom iz telenovela, Margaritom Munjoz.

5. Gabriel Soto

Ovaj plavušan je poznati meksički glumac iz sapunica, kojeg pamtimo iz „Drage neprijateljice“. Bio je maneken, umalo postao mister sveta 1996. godine, a bio je čak i član boj benda Kairo. Danas je samo glumac koji i dalje aktivno glumi u telenovelama, a iza sebe ima i jedan film.

Od nedavno je i slobodan, jer se razveo od Geraldine Bazán, s kojom ima dvoje dece.

6. Mario Simaro

Poznat po mišićavom telu i ulogama muškaraca koji se bore za svoju ljubav, Mario u petoj deceniji može ponovo da igra nekog latino zavodnika, podjednako ubedljivo kao pre 15 godina. Glumac se prvi put pojavio 1995. godine u seriji „Acapulco, cuerpo y alma“, usledile su brojne sapunice“  La usurpadora“,“ Amor latino“,“Mar de amor“ i mnoge druge.

Igrao je i u mnogim filmovima, njegovi fanovi sigurno znaju filmove „The Cuban Connection“, „Rockaway“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumcitelenovele
Komentari (0)
Dodaj komentar