Kakva Kim, Kortni je bolja: Kardašijanka gola proslavila rođendan (foto)

Kortni Kardašian je povodom rođendana skinula sve sa sebe i pozirala u vodi. Fotografiju je podelila na svom Instagram profilu, a ista joj je u pola sata donela 200.000 lajkova, prenose mediji u svetu.

Kortni Kardašian jeste možda najstarija sestra Kardašian, ali to ne znači da je lošija od Kim i Kloe, barem što se golotinje tiče.

Rođendan su joj na društvenom mrežama čestitale i mama Kris Džener i sestra Khloe.

Rijaliti zvezda sa Skotom Disikom ima troje dece.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kim KardašijanKortni Kardašijan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic stanje

    Zaista ne mogu da shvatim,sta je to toliko interesantno na tim sestrama,i njihovoj uspaljenoj majci.Neverovatno je,da te sestre,koje se ustvari nicim ne bave,osim sto prodaju za milionske svote novca,svoju intimu.Ljudi su se toliko poprostacili,da vole da gledaju druge ljude,kako provode dan,na potpuno obican nacin.Pa zar je interesantno gledati,kako npr.sestre Kardasijan,doruckuju ujutru.!?! To je potpuno dekadentno,i zabrinjavajuce za mentalno stanje mase,koja ne gleda sebe,nego gleda,kako neko recimo ujutru,na tenane prazni svoja creva,u nekom luksuznom toaletu,u svojoj straobalnoj vili na Menhetnu,recimo…Strasno tuzno i zalosno je psihicko stanje takvih osoba.Cist bolesni,vojearizam.!