Kakva promena: Pamela Anderson više nije plavuša (foto)

Pamela Anderson raspametila je obožavaoce objavom fotografija na kojima izgleda neprepoznatljivo bez svoje platinasto plave kose.

Glumica čiji je zaštitni znak decenijama plava kosa, pozirala je s dugom razbarušenom smeđom kosom. „Tamnije…“, napisala je Pamela na Tviteru pored dve fotografije koje su izazvale buru komentara.

„Tamna kosa ti pristaje“, „Tamna kosa izgleda prelepo i zaista ti stoji“, „Ja glasam za smeđu kosu. Predivna si“, „Oduzimaš dah“, hvalili su je obožavaoci.

Fotografije su nastale u sklopu snimanja jednog editorijala, a na nekima Pamela ima i plavu kosu pa se čini da je reč samo o privremenoj promeni boje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

boja kosepamela anderson
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pa šta ako je počela kao prostitutka ? To ne znači da nije pametnija i MORALNIJA od mnogih POLITIČKIH prostitutki ?? I ne samo političkih…

    • bambi

      Nije problem sto je prostitutka, vec je problem sto ako siroke svetske narodne mase treba da nekoga gledaju, prate, nauce nesto od njega i slicno, red bi bio da je ta osoba po necemo vazna i odvazna, po necemo bitna za sve humanoide kji zive na planeti Zemlji. Interesantno je da smo svi mi u 99% slucajeva izbombardovani sa prostitutkama, starletama, sponzorusama, kalasturama, rijaliti nakazama, ajfonkama, blogerkama, kolumnkama, rolerkama, tattoovkama, dadadadadadovkama, kerovkama, pevaljkama, modelsicama, piarovkama, diskotekarkama, ekstazovkama, narkomankama kao sistemom vrednosti koji se namece mladim devojkama, dok se u 1% slucajeva, ako procenat nije i deset puta manji, imamo prilike da cujemo i vidimo inteligentan svet, obrazovan svet, pristojan svet, poucan, kreativan, radan, svet, sistem vrednosti koji je nosioc umetnosti, lepote, nauke, medicine, knjizevnosti, i svega pozitivnog.

  • bambi

    Da li premazala crnom ili zutom farbom to je nebitno. Bitno je da je Pamela Anderson pocela i izgradila svoju karijeru kao prostitutka, tako sto je spavala sa muskarcima zarad sticanja publiciteta i da je to i ostala u zivotu. Drugim recima, Pamela Anderson je niko i nista.