Kejt Midlton obukla košulju naopačke i održala još jednu modnu lekciju ženama (foto)

Svi su bili oduševljeni kada se britanska vojvotkinja Kejt prilikom posete dečijem centru “Henry Fawcett“ u Londonu, pojavila obučena u pantalone i košulju, najviše zbog činjenice da se u javnosti najčešće pojavljuje u haljinama.

Naime, Kejt je za ovu priliku izabrala ljubičastu Guči bluzu s mašnom čija je cena 1.300 dolara, a  koju je ukombinovala sa jednostavnim poslovnim pantalonama. Međutim, ono što su zapazili tek retki  je da je supruga princa Vilijama ovu bluzu obukla naopako, a u prilog tome govori činjenica da je na stranici na kojoj se košulja može kupiti napisano da dugmići idu nazad.

Iako se ne zna da li je Kejt bluzu ovako obukla slučajno ili namerno, sigurno je da su se žene širom sveta oduševile njenim modnim izborom. A ono što je dobra vest je da slične modele možete naći i u nama dostupnim radnjama i to, očekivano, po znatno nižim cenama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt Midltonkošulja
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    to nije isti model košulje!Ja šijem i mogu primetiti da rukavi kod Kejt imaju blage faltice na ramenima a košulja dole to nema.Oblik rukava kod Kejt je pravilan da je kontra obučena rukavi bi malo zatezali prema nazad. Majko mila čime se svet zamajava.

    • AA ( americki alah)

      nije svet, nego glupo piskaralo pokusava da bude pametno. O glupo piskaralo, uvidjas li sad koliko si glup/a?