Kejt Midlton ponovo u haljini od 2.000 dinara koju i Srpkinje obožavaju (foto)

Nije nikakva novost da vojvotkinja od Kembridža obožava da reciklira odevne kombinacije, baš poput španske kraljice Leticije, a kada obuče pristupačne odevne komade, tradicionalno izaziva oduševljenje kod ljubitelja kraljevske porodice širom sveta.

Navedeno joj je ovoga puta uspelo zahvaljujući pojavi u laskavoj haljini pepito dezena s dodatkom mašne oko vrata, poznatog španskog brenda koji obožavaju i Srpkinje..

Reč je o haljini u kojoj smo Kejt Midlton već videli, a danas je u njoj stigla u posetu Centru za lingutudinalne studije Univerziteta u Londonu.

U ovoj Zarinoj haljini Kate je poslednji put viđena u januaru tokom obavljanja kraljevskih dužnosti u engleskom Bredfordu.

Zanimljivo je da je prvobitna cena haljine bila 90 funti, ali je kasnije na sniženju mogla da se nađe za neverovatnih 16 funti, odnosno oko 2.200 dinara,

I dok je tada kompletirala crnim cipelama s blok petom Gianvita Rossija, ovaj put je nosila uz sive salonke s potpisom omiljenog brenda španske kraljice Leticije – Hugo Bossa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinaKejt Midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar