Kejt Midlton zasijala u „najlepšoj“ haljini koju je nosila i pre 10 godina

Sinoć je održana dodela nagrada Eartshot Prize Awards, a ovom događanju kojem je održivost u prvom planu, prisustvovali su Kejt Midlton i princ Vilijam. Vojvotkinja od Kembridža za ovu priliku još jednom je pokazala da rado „reciklira“ odevne komade iz sopstvene garderobe pa je prošetala haljini boje lavande koju potpisuje Aleksandar Mekvin.

Kejt je ovu haljinu, za koju mnogi tvrde da je njena najlepša, već nosila jednom prilikom, za BAFTA događaj održan u Los Anđelesu 2011. godine. Raskošnu toaletu upotpunila je s novim zlatnim kaišom s detaljima u nežnoj ljubičastoj boji, dok je izbor nakita bio skroz decentan pa je stajling upotpunila parom visećih minđuša.

Kosu je stilizovala u „prepoznatljive“ talase koji su postali njen zaštitni znak, ali odabrala je asimetričnu verziju pa ih je prebacila preko jednog ramena. Tako su i minđuše došle do izražaja. Njih potpisuje dizajnerka Kiki MekDana, a čini se kako je reč o njenim favoritima kad je u pitanju nakit, posebno otkad ih je nosila na venčanju svoje sestre Pipe Midlton, još 2017. godine, piše Hello.

Princ Vilijam na zeleni je tepih došao u tamnozelenom plišanom sakou koji je upario s crnom rolkom, crnim pantalonama i lakiranim cipelama.

Prije 10 godina, Kate je struk naglasila srebrnim kaišom i malom torbicom istog stila, a sve je, kao i na sinoćnjem društvenom događanju, upotpunila visećim minđušama i talasima u kosi.

Kad je u pitanju vojvotkinjina garderoba i modni odabiri, često poseže za komadima koje je već nosila u prošlosti, čime pokazuje da rado „reciklira“ stvari iz ormara i stavlja naglasak na održivost u modi. Često se može čuti kako je zovu „kraljicom recikliranja“, a na različitim događajima tokom godina možemo je videti u brojnim „poznatim“ kombinacijama koje napravi zanimljivim tako da starom komadu doda efektan nakit, modni dodatak poput torbice ili promeni frizuru pa ceo stajling izgleda „novo“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinaKejt Midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar