„Kelnerica“ među gledanijim filmovima

Na desetom mestu top-liste najgledanijih filmova prošle nedelje debitovalo je ostvarenje skromne produkcije – „Kelnerica“ („Waitress“). Glavne uloge poverene su Keri Rasel (Keri Russell), poznatoj po ulozi u TV seriji „Felisiti“, Džeremiju Sistou (Jeremy Sisto), Čeril Hajns (Cheryl Hines), Nejtanu Filionu (Nathan Fillion) i Endiju Grifitu (Andy Griffith).
Džena je omiljena kelnerica u „Džoovom restoranu“. Ona je majstor za pravljenje pita, kojima daje imena po događajima u svom namučenom životu. Gaji nadu da će jedna od njenih čuvenih pita – Kick In The Pants, uspeti da pobedi na takmičenju koje će joj doneti 25.000 dolara. Međutim, uskoro će saznati da je trudna, što će rezultovati pravim bućkurišem od pite, pod nazivom Ne želim Erlovu bebu. Dženin suprug Erl je jedno veliko nezrelo dete i osnivanje porodice s njim samo bi je odvuklo još dalje od svega o čemu sanja. Ipak, preokret u njenom životu doneće joj sasvim drugačija iskustva, kao i novootkriveno samopouzdanje koje izvire iz pisama upućenih njenoj nerođenoj bebi.
Dok je pripremala svoj povratak na film, Edrijen Šeli, rediteljka ovog filma, ubijena je u svom stanu u Njujorku. Ovo je poslednji film pokojne rediteljke koji je dobio brojne pohvale na Sandens filmskom festivalu ove godine.
Kao limitirano izdanje debitovao je film „Once“. Ovaj irski romantični mjuzikl zabeležio je odlične rezultate u svega nekoliko bioskopa. U ovoj niskobudžetnoj drami glavna uloga je poverena Glenu Hansardu (Glen Hansard), poznatom članu grupe „The Frames“, koji igra dablinskog uličnog muzičara. On se zaljubljuje u emigrantkinju iz Češke i počinje profesionalnu saradnju s njom, što obuhvata pisanje i snimanje pesama. Film „Once“ dobio je pohvalne kritike na januarskom Sandens festivalu u Solt Lejk Sitiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmkelnericakeri raselwaitress
Komentari (0)
Dodaj komentar