Keti Prajs: Svom autističnom sinu platila bih prostitutku

Britanska rijaliti zvezda je u jednom intervjuu izjavila kako je razmatrala mogućnost da svom bolesnom sinu Harviju (15) za 18. rođendan plati noć sa prostitutkom.

– Prirodno je da eksperimentiše. Nije li fer da i on to iskusi – pitala se Keti Prajs (39).

Objasnila je kako su se njeni prijatelji našalili kako bi dečaku trebalo da plati seks, a ona je tu ideju uzela u obzir i počela o njoj da razmišlja.

https://www.instagram.com/p/BWYVPucAOsk/?taken-by=officialkatieprice&hl=en

– Ta žena bi ga mogla naučiti šta je romantika – rekla je Keti.

Harvija je rodila dok je bila u kratkoj vezi sa fudbalerom Dvajtom Jorkom (45) koji dete, tvrdi ona, ne želi ni da vidi. Dečak ima retki genetski poremećaj zvan Prader-Vili sindrom, autizam i ADHD, a Keti tvrdi kako je bolestan zbog nepažnje doktora.

https://www.instagram.com/p/BWUwI-8ADFi/?taken-by=officialkatieprice&hl=en

– Nisu mu dali odgovarajuće lekove – izjavila je jednom.

Osim Harvija, ona je majka Džuniora (11), Princes (9) sa bivšim mužem i pevačem Piterom Andreom, kao i Džeta (3) i Bani (2) sa sadašnjim mužem Kiranom Hejlerom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autizamKeti Prajssin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Kada se upozna ponasanje,i nacin zivota majke decaka,koji je autistican,nije uopste cudno,da kod njega postoji taj urodjeni nedostatak.Sama izjava te zene,da razmislja,da mu omoguci fizicki kintakt,sa nekom prostitutkom,samo potvrdjuje opste misljenje.Naime,svi normalni ljudi,smatraju,da oni,koji se prijave,da budu u nekom rijaliti programu,imaju neki sindrom,psihicke bolesti.Jedino sto mogu da kazem:Jadna deca,koju stvaraju nezreli,nedovoljno normalni roditelji.Zalim decu,koja su imala nesrecu,da bez svoje krivice, postanu deca,nezrelih psihicki nestabilnih roditelja.