Kevin Spejsi ostao bez uloge i Emija

Producenti serije „Kuća od karata“ („Medija rajts kapital“ i „Netfliks“) obustavili su snimanje šeste sezone nakon optužbi za seksualno uznemiravanje maloletnika, upućenih glavnom glumcu Kevinu Spejsiju. Nakon što je glumac Entoni Rap optužio Spejsija da je pre 31 godinu hteo da ga seksualno zavede, a ovaj odgovorio saopštenjem da se ne seća događaja, ali da mu je žao za „nedolično ponašanje tokom pijanstva“, producenti „Kuće od karata“ su najavili da će šesta sezona od 13 epizoda, biti poslednja. Već sutradan prekinuli su snimanje serije i izdali saopštenje rekavši da se „snimanje serije obustavlja do daljeg, kako bi imali vremena da se nose sa trenutnom situacijom i reše sve brige koje postoje u ekipi“.

Dvostruki oskarovac, glumac, režiser, pisac i producent Spejsi, neće ostati samo bez uloge u seriji u kojoj briljira kao političar Frenk Adervud, već i bez nagrade Emi za doprinos kvalitetu televizije koju je trebalo da dobije 20. novembra u Njujorku, jer je Akademija odlučila da povuče nagradu nakon optužbi.

– Međunarodna akademija objavljuje da u svetlu najnovijih dešavanja neće nagraditi Kevina Spejsija Emi nagradom za 2017. – navedeno je u kratkom saopštenju.

U međuvremenu, posle Entonija Rapa i meksički glumac Roberto Kavazos je na „Fejsbuku“ optužio slavnog američkog glumca, poznatog po ulogama zlikovaca, da je sa njim imao susrete koji bi mogli da se okarakterišu kao zlostavljanje.

– Bilo je sasvim dovoljno da ste muškarac mlađi od 30 godina i da se gospodin Spejsi oseća slobodnim da vas dodiruje po telu – napisao je Kavazos, koji je slavnog glumca upoznao dok je studirao glumu u Londonu, a Spejsi bio umetnički direktor tamošnjeg čuvenog Old Vik teatra. – Spejsi bi najčešće sedeo u pozorišnom baru, gde bi mu neko od nas privukao pažnju. Znam da su se mnogi mladići bojali da mu kažu da prestane da ih dodiruje po telu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kevin spejsi
Komentari (0)
Dodaj komentar