„Kick-Ass“ najgledaniji film

Najgledaniji film u američkim bioskopima protekle nedelje bio je "Kick-Ass" reditelja Metjua Vona (Matthew Vaughn). Ova američko-britanska koprodukcija zasnovana je na istoimenom stripu Marka Milara (Mark Millar) i Džona Romite Džuniora (John Romita, Jr). Von je i producirao ovaj film zajedno s Bredom Pitom (Brad Pitt) a takođe je učestvovao i u pisanju scenarija zajedno s Džejn Goldman (Jane Goldman). Metju Von je domaćoj publici najpoznatiji kao reditelj filma "Kolač s barutom" ("Layer Cake").
Film nam donosi priču o jednom sasvim običnom tinejdžeru – Dejvu Lizevskom, koji jednog dana odlučuje da postane superheroj iako nema nikakve specijalne moći niti fizičku snagu. Njemu će se uskoro pridružiti hrabra grupica entuzijasta koja će oformiti pravi tim za borbu protiv huligana i narko-dilera.
Glavne uloge u filmu tumače Aron Džonson (Aaron Johnson), Kristofer Minc-Plas (Christopher Mintz-Plasse), Kloi Grejs Morec (Chloe Grace Moretz), Mark Strong (Mark Strong) i veliki ljubitelj stripova – Nikolas Kejdž (Nicolas Cage). Za samo nekoliko dana, koliko se prikazuje u američkim i britanskim bioskopima, ovaj film uspeo je da se smesti na 124. mesto top-liste najboljih 250 filmova svih vremena najvećeg svetskog filmskog pretraživača "The Internet Movie Database (IMDb)".
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (16-18.) aprila:

  1. "Kick-Ass"
  2. "Kako da dresirate svog zmaja" ("How to Train Your Dragon")
  3. "Noć za pamćenje" ("Date Night")
  4. "Death at a Funeral"
  5. "Borba Titana" ("Clash of the Titans")
  6. "The Last Song"
  7. "Why Did I Get Married Too?"
  8. "Alisa u Zemlji čuda" ("Alice in Wonderland")
  9. "Hot Tub Time Machine"
  10. "Lov na bivšu ženu" ("The Bounty Hunter")

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmmetju vonminc-plasnikolas kejdzsupeheroj
Komentari (0)
Dodaj komentar