Kim Kardašijan objavila fotografiju sina Psalma, pa dobila žestoke kritike (foto)

Kim Kardašijan i Kanje Vest nedavno su postali roditelji četvrtog deteta, sina Psalma. Međutim, prva fotografija dečaka izazvala je buru negativnih komentara na društvenim mrežama.

Naime, Kim je objavila fotografiju bebe koja spava u krevecu.

„Predivan Dan majki jer je stiglo naše četvrto dete. Neizmerno smo blagosloveni“, napisala mu je u starleta uz fotografiju malenog Psalma.

Ono što su fanovi rijaliti porodice odmah uočili je da način na koji dečak spava ne zadovoljava bezbednosne standarde.

Beba je prekrivena ćebetom i okružena jastucima, a to pedijatri nikako ne preporučuju.

„Molim te, molim te, plati savetnika za spavanje da skloni sve te nepotrebne jastuke i ćebad iz detetovog kreveca. Rizikuješ smrt u kolevci. Pokušao sam da oživim mnogo dece koja su zbog ovoga nažalost umrla“, napisao je jedan čovek koji se predstavio kao lekar.

„1. Čestitam. 2. Zar niko ne ludi zbog svih ovih ćebadi i jastuka? Američka akademija pedijatara savetuje da u krevecu ne budu takve stvari dok dete ne napuni godinu dana jer je takvo okruženje opasno. Kanje Vest, samo se brinem za tebe“, upozorio je drugi obožavalac.

Saveti koje su dobili Kim i Kanje su na mestu.

„Američka akademija pedijatara savetuje da deca spavaju na leđima u krevecu u kojem je čaršav čvrsto zategnut kako bi se smanjio rizik od SIDS-a, sindroma iznenadne smrti odojčeta, gušenja i davljenja. Izbegavajte posteljinu, prekrivače, jastuke, zaštite za ogradu kreveca i igračke. Krevetac treba biti prozračan“, stoji na njihovoj stranici.

Kim i Kanje nisu jedini poznati roditelji koji su se našli na udaru javnosti zbog načina na koje njihove bebe spavaju. Pevačica Džesika Simpson nedavno je doživela sličan scenario nakon što je objavila fotografiju novorođene ćerkice Birdi koja spava na stomaku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebaKim Kardašijankritike
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Zar svako jutro mora da nam pocne sa prostitutkama?