Kim prošetala gradom sa torbicom od 30.000 evra preko ramena (foto)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je kao velika ljubiteljka skupocenih torbica i njena kolekcija meri se milionima dolara.

Starleta je vlasnica dizajnerskih modela svih vodećih modnih kompanija, među kojima i nekoliko torbi Hermes Birkin, i limitiranih modela modne kuće Šanel, a svoju zavidnu kolekciju neprestano upotpunjuje i uglavnom među prvima nosi sledeće „it“ modele. Kim se juče prošetala Los Anđelesom noseći preko ramena legendarni model torbice Dior Saddle koju je početkom 2000-ih nosila svaka devojka, a koja se ponovno vratila u modu.

Reč je o srebrnom metalik modelu iz jesenje kolekcije modne kuće za 2019. godinu čija je cena vrtoglavih 35 hiljada dolara. Dizajnirana je u saradnji s japanskim umetnikom Hajimeom Sorayamom i inspirisana robotima, a napravljeno ih je samo 10 komada, od kojih jednu, očigledno, poseduje Kim.

https://www.instagram.com/p/B00VvZnB9zP/

Kardašijanka je limitiranu i skupocenu torbicu, koja je san svakog kolekcionara, uklopila u ležerno izdanje s predimenzioniranom majicom lila boje sa printom i glomaznim belim patikama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kim Kardašijantorbica
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Do kada ćete nas smarati informacijama šta rade ove nebitne rijaliti GUZARE ??

  • Sneža

    Kunem se u decu, da mi poklone ovu tašnu, bilo bi me sramota da je nosim. Toliko je ružna.

    • bambi

      Snezo, nikada nemoj da se kunes u decu.