Kler Dejns u „Terminatoru“

Kler Dejns (Claire Danes) preuzela je od novopečene glumice Sofije Buš (Sophia Bush) noseću ulogu u trećem nastavku „Terminatora“ (Terminator 3: Rise of the Machines), i to gotovo četiri nedelje nakon početka snimanja ovog visokobudžetnog filma Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger).

Kler Dejns u filmu igra predmet interesovanja Džona Konora, koga igra Nik Stal (Nick Stahl). Konor više nije dečak; on je sada u svojim dvadesetim, ponovo udružen sa mišićavim kiborg drugom Terminatorom. Oni opet moraju izmaći robotu nove generacije, TX modelu, koji je rešen da ukloni Konora u cilju menjanja budućnosti.

Sofija Buš praktično je dobila otkaz od režisera filma Džonatana Mostoua (Jonathan Mostow). Iako su za mladu glumicu imali samo reči hvale, producenti nisu smeli da preuzimaju tolike rizike, uzevši u obzir da je budžet filma astronomski. Pritisak na samog Mostoua zaista je ogroman, jer je ovo prvi put da proslavljeni Džejms Kameron (James Cameron) ne režira „Terminatora“. U međuvremenu, Sofiju Buš možemo gledati u ovogodišnjem filmskom hitu „National Lampoon“s Van Wilder“.

Budžet „Terminatora“ iznosi između 155 i 170 miliona dolara, od čega je samo Švarcenegerov honorar 30 miliona. Treći deo ovog filma u bioskopima će se pojaviti leta 2003. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar