Kluni nije jedini: Ovo su glumci koji su nakon 50. postali očevi

U utorak ujutro, 6. juna, holivudski glumac Džordž Kluni postao je prvi put otac. Njegova supruga Amal rodila je blizance: kćerku Elu i sina Aleksandera, a njihov portparol našalio se da su svi dobro, osim slavnog glumca koji je na sedativima. Ipak, roditeljstvo u šestoj deceniji života nije mu problem, a uzore je pronašao u drugim glumcima koji su postali roditelji u poznim godinama.

– Jako smo srećni i uzbuđeni. Biće to prava avantura – izjavio je 55-godišnji glumac u intervjuu nedugo nakon što je otkriveno da sa suprugom očekuje blizance. Tada je naglasio da nikako ne smatra da je prestar za roditeljstvo i da mu je inspiracija 89-godišnji francuski glumac Žan-Pol Belmondo, koji je sa svojom drugom suprugom dobio dete kada je imao 70. godina.

– Srećan sam što ću ja imati 56 godina kada blizanci stignu – izjavio je tada slavni glumac. Naravno, on nije jedini glumac koji je postao otac u kasnijim godinama.

Hju Grant

Glumac Hju Grant prvi je put postao otac u 51 godini: kćerku Tabitu dobio je iz afere sa Tinglan Hong, a već iduće godine dobio je drugo dete, sina Džona, sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn. Nakon toga na kratko se vratio Hong i 2013. dobio treće dete – Feliksa, da bi dve godine kasnije četvrti put postao otac, ali sada ponovo sa Eberstajn. Nije potrebno naglasiti da Grant ne veruje u monogamiju.

Brus Vilis

Američki glumac okružen je ženama: iz bivšeg braka sa glumicom Demi Mur ima tri kćerke, dok sa sadašnjom suprugom Emom ima kćerke Mejbel, koja se rodila kada je on imao 57 godina, i Evelin, koja je stigla dve godine kasnije.

Arnold Švarceneger

Bivši guverner Kalifornije i glumac dobio je čak dvoje dece 1997., kada je navršio 50. godina. Iz braka sa novinarkom Marijom Šriver ima četvoro dece: Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera. Njihovo najmlađe dete rođeno je 27. septembra 1997. godine, a samo pet dana kasnije Švarci je ponovo postao otac – ovog puta sa kućnom pomoćnicom Mildred Baenom, koja mu je rodila sina Džozefa.

Majkl Daglas

Američki glumac Majkl Daglas postao je otac sa 56 godina kada je sa suprugom Ketrin Zeta-Džons dobio sina Dilana, a za tri godine proširili su porodicu sa kćerkom Karis. Daglas ima i najstarijeg sina Kamerona, kga je dobio u prvom braku sa Diandrom Luker.

Alek Boldvin

Najstariju kći Irland, iz braka sa Kim Basinger, dobio je kada je imao 37 godina, a sve troje dece sa sadašnjom suprugom Hilarijom Boldvin dobio je nakon pedesete: kćerka Karmen rođena je 2013., kada je on imao 54 godine, dve godine kasnije rođen je Rafael, a prošle godine su postali roditelji sina Leonarda.

Stiv Martin

Komičar i glumac čari roditeljstva upoznao je tek u 68. godini života kada je sa suprugom dobio kćerku.

Džon Travolta

Kada je imao 56 godina, dobio je sina Benjamina sa suprugom Keli Preston. Njih dvoje imaju i 16-godišnju kćer Elu, dok je njihov najstariji sin Džet preminuo 2009. godine na porodičnom odmoru na Bahamima.

Kevin Kostner

Oskarovac Kevin Kostner ima sedmoro dece iz tri različite veze, a poslednje troje dece: Kejdena, Hejsa i Grejs dobio je u braku sa Kristin Baumgartner nakon 50. godine.

Mel Gibson

Reditelj i glumac Mel Gibson ove godine postao je otac po deveti put, u 62. godini života, uoči dodele nagrada Oskar na kojoj je nominovan za najboljeg reditelja za film „Hacksaw Ridge“.

Džek Nikolson

Slavni glumac je svog najmlađeg sina Rejmonda dobio sa 55 godina u vezi sa glumicom Rebekom Brusard. Nikolson iz različitih veza ima i tri kćerke: Lorejn, Dženifer i Hani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decadzordz kluniotac
Komentari (0)
Dodaj komentar