Ko od majke rođene: Dve slavne lepotice nage provode vreme u karantinu (foto)

Kinsi Volanski i Demi Rouz pomutile su pamet milionima muškaraca širom sveta fotografijom na kojoj su pokazale kako se štite od koronavirusa, a na kojoj poziraju potpuno nage.

„Moćne nezavisne žene s velikim srcima i velikim snovima“, napisala je zgodna plavuša uz fotografiju na kojoj s britanskom starletom pozira sunčajući se na stomaku potpuno gola, dok su u prvom planu njihove zadnjice.

Demi je takođe podelila istu fotografiju na Instagramu, gde je prati preko 13.5 miliona ljudi, a pored nje je napisala da su Kinsi i ona „partnerke u karantinu“. Uz fotografiju je stavila lokaciju „izolacija“.

Fotografija je, najverovatnije, nastala na Bahamima, a pre samo nekoliko dana pohvalila da je na skijanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Koji primitivazam ljudi. Meni se cini da ce uskoro doci vreme kada ce se seksualnos predstavljati ljudima time sto ce zene i muskarci da sire svoje rektume? Inace glavna odlika primitivizma i prostakluka, u ovm slucaju animalnog seksualnog nagoa lezi u cinjenici da se ne prepoznaju socijalna ogranicenja u drustvu, da nema mogucnosti samokontrole, nema povratne sprege samousaglasenosti i slicno. Ja ne znam, kom normalnom muskarcu, koji traga za devojkom, sutra suprugom, moze ovako nesto da bude atraktivno. Ja razumem sve te mlade devojke koje u zivotu svojim intelektom ili radnom disciplinom ne mogu nista da stvore te su prinudjene da svoje meso, salo, kosu i kostani skelet slikaju, ali ne razume ljude koji iza toga stoje.