Koja je plavokosa lepotica očarala Breda Pita?

Holivudska glumačka zvezda Bred Pit nakon razvoda od Anđeline Džoli u septembru 2016. godine nije se previše izjašnjavao o svom ljubavnom životu. Nije trebalo dugo vremena da mediji to učine umesto njega, a uz glumačku koleginicu, pripisuje mu se i veza s australijskim supermodelom.

Nakon što je glumica Sijena Miler odbacila glasine o navodnoj tajnoj romansi sa Bredom, medijska nagađanja o njihovom odnosu ponovno su se zahuktala nakon proteklog vikenda na kom su se Sijena i Bred zajedno pojavili na Glastonburi muzičkom festivalu. Glumci su se pridružili svetskoj muzičkoj i glumačkoj eliti koja se proteklih dana slila u Veliku Britaniju kako bi popratila kultni festival.

Kako pišu svetski mediji, par je većinu vremena provodio zajedno u vrlo prisnom druženju, pa se tako spominju i detalji poput držanja za ruke i intimnih zagrljaja zbog kojih su delovali poput ljubavnog para. Kad nisu bili sami, zabavljali su se u društvu zajedničkih prijatelja među kojima su se isticali glumac Bredli Kuper, ali i frontman Oasisa Noel Galager.

Neki mediji pokušavali su da dobiju izjave portparola potencijalnog novog holivudskog para, ali bezuspešno. I Bredovi i Sijenini agenti odbili su da komentarišu insinuacije.

Kada se govori o ljubavnom životu lepe 35-godišnje Britanke, većina se priseća njene veze sa kolegom glumcem Džadom Louon. Nakon njega, Sijena se kratko zabavljala i sa Danijelom Krejgom, a kad se počeli da je povezuju sa Pitom, izjavila je “kako je to potpuno predvidljivo s obzirom na to da njegova produkcijska kuća stoji iza njenog poslednjeg filma “The Lost City of Z”, nakon čije su se losanđeleške premijere Bred i Sijena navodno družili na privatnoj romantičnoj večeri.

Da bi priča o njihovoj navodnoj vezi bila zanimljivija, u međuvremenu su se pojavila nagađanja i o trećoj osobi, i to ni više ni manje nego manekenki El MakFerson, koja je navodno u poslednje vreme tokom svojih poseta Holivudu često viđena u Pitovom društvu. Sudeći prema neimenovanim izvorima koje svetski mediji prenose, Bred i 53-godišnji australijski supermodel družili su se ne samo u lokalnim restoranima, nego i u jednom noćnom klubu gde se “Bred zaljubljeno smejao na sve što je ona govorila, dok ga je spontano i (pre)srdačno dodirivala”.

MekFerson i Pit upoznali su se još davne 1999. na snimanju popularnih “Prijatelja”. U to vreme, Bred je bio oženjen Dženifer Aniston, koja je takođe glumila u spomenutoj seriji. Glasine o navodnoj vezi holivudskog glumca i australijske lepotice pojavile su se samo nekoliko nedelja nakon Elinog razvoda od milionera Džefrija Sofera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bred pitsijena miler
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • batamrca

    ma daj bre pekar,esar, apotear, glumac,sinter,rudar jaka stvar posao ko svaki,osim gospode pijanih drogiranih glumaca umisljenh zvezda za sebe