Koliko se samo promenila: Nekada omiljena holivudska glumica više ne liči na sebe

U subotu su na gala ceremoniji otvaranja The Academy Museum Of Motion Pictures u Los Anđelesu crvenim tepihom prošetale mnoge velike holivudske zvezde, a među njima je bila i Meg Rajan.

Zvezda romantičnih komendija Stigla vam je pošta i Besani u Sijetlu retko se pojavljuje u javnosti, pa publika dugo nije imala priliku da vidi kako sada izgleda omiljena zvezda s početka 90-ih.

Proslavljena glumica blistala je u elegantnoj, crnoj toaleti sa cvetnim printom koji potpisuje ruska dizajnerka Uljana Sergenko.

Lepa, prefinjena haljina istakla je vitko telo ove 59-godišnjakinje, a ona je ovo glamurozno izdanje upotpunila skupocenim nakitom i vrtoglavo visokim potpeticama.

Meg je godinama bila prepoznatljiva po kratkoj paž frizuri, no već neko vreme uživa u bujnoj, dugačkoj kosi, ali je odlučila da ne menja dobro poznatu plavu boju. Uprkos tome što glumica izgleda mladoliko i dobro, nemoguće je ne primetiti tragove estetskih zahvata na njenom licu.

Brojne kozmetičke procedure promenile su lik ove 59-godišnjakinje, pa je daleko od one slatke, šarmantne, opuštene devojke iz komšiluka kakvom je se sećamo iz brojnih uloga tokom 90-ih kada je žarila i palila Holivudom.

Estetski hirurzi tvrde da je Megan dopunila jagodice i obraze filerima, te da je povećala usne, radila rinoplastiku, fejslifting i podvrgla se tretmanima botoksa.

Inače, Rajanova već čitavu deceniju nije snimila nijedan film – ona se posvetila poslu iza kamere, ali i svojoj porodici.

„Sada sam fokusirana na produkciju. Takođe sam usredsređena na režiju i radim na nekim zabavnim projektima e-trgovine sa svojim prijateljima. Ali više od svega me zanima, ono zbog čega sam budna 12 sati na dan jeste sreća moje dece. To me okupira u potpunosti“, rekla je Meg 2019. u razgovoru za magazin „In Style“.

Podsetimo, Meg ima 29-godišnjeg sina Džeka Kvejda iz veze sa glumcem Denisom Kvejdom, a 2006. usvojila je i ćerku Dejzi Tru Rajan (17).

Ona je još od 2010. bila u turbulentnoj vezi sa 10 godina starijim muzičarem Džonom Melenkampom – par se puta u više navrata raskidao i mirio, da bi se 2019. konačno verili. Ipak, na koncu svega stavili su tačku na ovaj odnos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

estetske operacijeglumicaMeg Rajan
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Baš tako. Nisam ni pretpostavila da je to Meg. Zapravo lučilo mi je kao da je Melani Grifit?! Ne znam. Stvarno zapanjujuće što sve ljudi mogu da urade od sebe.

  • Zglobni Skoč

    Neverovatno je kad neko omatori pa ne izgleda više kao kad je imao ili imala 20 godina, prosto da ne veruješ…To ni naučnici ne umeju da objasne.