Komentari samo pršte: Severina objavila video kako se penje na drvo

Severina se nekoliko dana nakon što je potvrdila da su se ona i Igor Kojić sporazumno razveli nakon šest godina braka, na Instagramu javila fotografijama s odmora.

Svi možemo da primetimo da lepa Splićanka uživa u morskim radostima, a juče je podelila dva videa koja su zabavila njene pratioce.

Naime, na prvom snimku, Severina u bikiniju se penje na drvo, a u drugom vešto skače u more: „Majmun na drvetu, riba u vodi“, napisala je Seve uz objavu.

Snimci su oduševili njene fanove, a glumica Hristina Popović je prokomentarisala: „Posle mene bi to drvo za ogrev koristili“.

Mnogi nisu ostali ravnodušni pred njenim izgledom, te su joj pisali: „Uvek si u formi“, „Predivnooo! Bravooo! Divota za videti sklad tela i prirode i uloženi trud u stil ishranei života koji daje ovakvo telo, spretnost, kondiciju i lepotu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

severina kojić
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mislim da je jako ruzno prikazivati sta rade bivse prostitutke i nametati ih kao autoritet mladim devojkama. Pogledajte s kim je sve bila i sta je sve radila, to je jednom recju odvratno. Cemu ovo, ko ovo forsira, sta je poenta ovoga?

  • Mara

    Ima prevelika stopala.

  • Antimaterija

    Stvarno je pukla, penje se na stanište svojih predaka…

  • Anonimni

    Bolje neka objavi video sa sinom