Konačno znamo kako izgleda Lilibet: Jednogodišnja devojčica je isti otac (foto)

Malo ko je mogao da pretpostavi da će ćerka princa Harija prvi rođendan proslaviti u njegovoj domovini, posle svega što se dešavalo. Ali, obeležavanje platinastog jubileja kraljice Elizabete bila je idealna prilika da “odmetnuta” porodica nakratko svrati do Londona i da se devojčica upozna sa prabakom čije ime, odnosno nadimak, nosi.

Intimna rođendanska zabava upriličena je u subotu u Frogmoru, vili u okviru kraljevskog kompleksa u Vindzoru. Tim povodom, Hari i Megan Markl objavili su njenu prvu javnu fotografiju. Svet konačno može da vidi kako izgleda Lilibet.

Portret je osvanuo na zvaničnom Instagram profilu Saseksovih, odnosno njihove organizacije “Archewell”. Nastao je tokom zabave u Frogmoru. Nasmejana devojčica, koja sedi na travi u svetloplavoj haljinici, slika je i prilika svog oca, kako su mnogi primetili.

Lilibet je prvi rođendan proslavila u sredu, a njeni roditelji su podelili fotografiju nakon što su boravili u Velikoj Britaniji na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti u toj zemlji od 2020. godine.

Prošla nedelja bila je prva prilika da se kraljica ELizabeta sretne sa svojim praunukom, koja je rođena u Santa Barbari u Kaliforniji, gde vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sada žive.

Za sada nije potvrđeno da li se kraljica srela sa Lilibet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkamegan marklprinc Hari
Komentari (0)
Dodaj komentar